This is me!

Ladies and gentlemen! Een stukje over mij, ik ben Peter aka DutchPlayStationGamer. Ik mag graag stukken schrijven over gaming, muziek, films, boeken en meer. Dit doe ik hier op dutchplaystationgamer.nl maar ook op fsom.nl! De laatste heb ik samen met een vriend opgericht (als co-founder) en beslaat naast wat ik al noemde ook bordspellen, evenementen en bieren!

Maar wie ben ik dan?

Ik ben dus Peter, geboren in 1987 en op het moment van schrijven 32 jaar jong. Samenwonend, werkend in IT en all-round levensgenieter. En niet geheel verrassend gamer in hart en nieren. Al vanaf kleins af aan op de NES, SNES en Sega (zelfs nog wat Atari) en nu vooral te vinden op PlayStation en Nintendo.

PSN: CloudStrifeNL
Nintendo Switch Friend code: SW-7746-6374-4206
Xbox Live: CloudStrifeNL (gebruik ik zeer weinig)