Resident Evil 3 demo komt donderdag!

Na het spelen van Resident Evil 2 Remake en Resident Evil 7 is mijn interesse naar meer delen uit deze serie zeker gewekt en we weten allemaal dat de remake van Resident Evil 3 onderweg is. Maar Capcom heeft nu ook aangegeven dat we de demo kunnen gaan spelen vanaf donderdag 19 maart!

We zitten nu allemaal thuis door het Corona virus (#staysafe, #stayhome) maar in Raccoon City is het virus al verspreid en zitten we met de gebakken peren. Vanaf donderdag kunnen we daar eindelijk een voorproefje van krijgen en zien of het Capcom wederom lukt om een remake neer te zetten waar je u tegen zegt.

Maar wacht, er is meer

Op 27 maart begint ook de open beta van Resident Evil Resistance (REsistance). Dit is een stand-alone multiplayer game die bij de release van RE3Remake zal zitten. Deze open beta zal dus starten op 27 maart en doorlopen tot de dag van release op 3 april. Who is ready to shoot some zombies?

Ben je nog niet overtuigd, check dan nog even deze trailer! See you in Raccoon City!

Trophies
DutchPlayStationGamer

Mijn video’s check je hier!

Meer lezen over gaming of andere zaken? Check dan FSOM en FSOM TV!