Games van 2020 – Dragon Ball Z Kakarot

Elk jaar komen er weer veel games uit waar je naar uit kijkt. Zo heb ik in 2019 veel titels gespeeld waar ik naar uit keek en zijn er nu nog games van die lijst die ik aan het spelen ben. Dit jaar komen er echter ook weer genoeg games die ik zeker ga spelen! De eerste is Dragon Ball Z Kakarot welke vandaag uitkomt!

Kakarot

Ik kan me nog goed herinneren dat ik in mijn basisschool tijd altijd snel naar huis fietste om Yorin aan te zetten en te genieten van een kleine serie die Dragon Ball Z heet. Nu zijn we ondertussen een aantal jaren verder en ben ik nog steeds verknocht aan de geanimeerde vechtersbazen. Dragon Ball Super is een soort guilty pleasure en de laatste Dragon Ball film met Broly moest en zou ik in de bioscoop zien.

Op gamegebied zijn we ook zeker niet teleurgesteld door Goku en zijn vrienden. Op de PlayStation 2 had je natuurlijk Budokai en later Budokai Tenkaichi en veel recenter hebben we Xenoverse en Fighter Z. Stuk voor stuk toptitels in het DBZ universum.

Nogmaals DBZ

In deze game gaan we nogmaals het verhaal van Goku volgen in zijn Z tijdperk. Weer gaan we de epische gevechten meemaken tegen Raditz, Nappa en Vegeta, Freeza, Cell en Buu! Het ziet er allemaal weer mooier uit dan ooit tevoren. Het RPG sausje deed mij vanaf het eerste moment zeer geïnteresseerd zijn in deze titel. Nu de titel dan eindelijk uitkomt kan ik niet wachten om het eindelijk te gaan spelen. Natuurlijk moet ik dan ook proberen om de Platinum trophy in de wacht te slepen. En gezien Final Fantasy VII Remake en Cyberpunk 2077 net zijn uitgesteld naar april en september heb ik weer iets meer tijd om alle Dragon Ball glorie nog eens goed tot me te nemen.

Check mijn video’s op hier!

Meer lezen over gaming of andere zaken? Check dan FSOM en FSOM TV!